Absolutely Fabulous Fashion Fair

Pentru cei care știu de târgul Ab Fab, vă reamintesc că mâine începând cu orele 11:00, până la orele 20:00 ne puteți vizita la Magazinul Central, la etajul 4. Deasemena să nu uitați de cocktail party și karaoke, ce vor avea loc de la orele 21:00.

Iar pentru cei care încă nu au aflat de târg, vă invit cu mare drag mâine la un târg, care cred eu că va fi minunat.

 

Primavara aceasta fashionistele isi dau intalnire in inima Clujului la Absolutely Fabulous Fashion Fair si isi reimprospateaza garderoba cu cele mai hot piese, in cele mai hot culori ale sezonului.

 Pe 21 aprilie, intre orele 11:00 – 20:00 va avea loc prima editie Absolutely Fabulous Fair din Cluj. Vizitatorii sunt asteptati la Magazinul Central, Str. Regele Ferdinand, nr. 22-26, etaj 4.

 Intrarea se poate face prin interiorul magazinului sau cu liftul panoramic. Ce ii asteapta pe vizitatori: cadouri, surprize, tombola cu premii, muzica si atmosfera fabuloasa.

Diana Enciu si Alina Tanasa, fondatoarele conceptului Absolutely Fabulous cred in

talentul designerilor autohtoni si organizeaza evenimente dedicate designerilor romani de mai bine de trei ani, iar prezenta lor in inima ardealului vine ca raspuns cererilor primite de la fashionistele din Cluj.

Dupa o serie de sase editii organizate anual in Bucuresti la care au participat vedete ca

Laura Cosoi, Crina Semciuc, Dana Rogoz, Monica Tatoiu, Aylin Cadir, Laura Lazar, Cosmina Pasarin, Gina Pitol, Oana Lis, Sorin de la Akcent, Ana Odagiu si invitati speciali din lumea modei europene – fashion bloggeri&fotografi de moda&streetstyle; si un e-zine cu peste 30.000 cititori/editie (www.absolutelyfabulous.ro), a venit randul Clujului sa fie devina vedeta.

Vizitatorii sunt invitati sa se lase inspirati de stilul bloggeritei Chiara Ferragni si sa se

bucure de cei peste 30 de expozanti, tineri designeri romani din Bucuresti si Cluj, de surprize si cadouri fabuloase si de o atmosfera colorata.

 

Advertisements